Vilamarxant substitueix la il·luminació del Trinquet ‘La Catedral del Túria’

trinquet vilamarxant

S’ha substituït els focus halògens metàl·lics per uns de led

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Esports, ha substituït la il·luminació del Trinquet Municipal “La Catedral del Túria” per a aconseguir un estalvi energètic i continuar apostant per la sostenibilitat i el medi ambient, un dels grans objectius del Consistori durant la present legislatura.

L’àrea dirigida per Gabriel Castellano ha substituït els focus halògens metàl·lics de 400 watios per uns de 180 w. led 6500 k en esta instal·lació municipal que alberga gran activitat, ja que Vilamarxant és un dels grans referents de la pilota valenciana de la província.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha explicat que la intenció durant esta legislatura és “la instal·lació de llums LED en totes les instal·lacions esportives municipals per a aconseguir un major estalvi energètic i ajudar a la protecció del medi ambient”.

“Continuem treballant per a millorar totes les instal·lacions esportives amb les quals comptem en la població amb l’objectiu que els nostres usuaris estiguen còmodes i tinguen els millors serveis durant la pràctica de l’exercici físic”, ha agregat Castellano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà