La Policia Local identifica al presumpte autor dels robatoris en xalets de Vilamarxant

L’Ajuntament intensifica els controls policials per a previndre els robatoris a les urbanitzacions

L’Ajuntament de Vilamarxant ha posat en marxa un pla d’acció per a posar fi als robatoris que han tingut lloc les últimes setmanes en diferents habitatges residencials d’algunes urbanitzacions del municipi, afectant especialment la urbanització La Rodana.

L’alcalde Héctor Troyano s’ha reunit amb el cap de la Policia Local i amb el regidor de Seguretat, Ciro Ferrer, per a planificar una sèrie d’actuacions encaminades a millorar el benestar del veïnat i a garantir la seguretat, no sols en les zones residencials sinó també dels camps de cultiu.

En aquesta línia, s’ha intensificat la presència policial en totes la urbanitzacions del municipi, per a pal·liar l’augment de robatoris amb força en els habitatges de l’extraradi.

La Policia Local ja s’ha identificat al presumpte autor dels fets. El sospitos hauria sigut detingut anteriorment per altres robatoris amb força dins de la mateixa zona d’acció.

A més, la Policia Local ha posat ja en mans de la Guàrdia Civil tota la informació recaptada en les actuacions policials desenvolupades perquè aquests continuen amb la investigació, amb la finalitat d’esclarir i posar fi als delictes d’aquesta índole que s’estan produint en el municipi.

L’alcalde de Vilamarxant ha assegurat que “la seguretat i la benestar del nostre veïnat és i continuarà sent una prioritat i el pilar fonamental de la nostra labor”.

Al mateix temps ha transmés un missatge de tranquil·litat: “des de l’ajuntament, i sempre col·laborant amb les forces de seguretat del municipi, ja s’han posat en marxa les mesures pertinents per a posar fi a aquesta situació i garantir la seguretat tant dels habitatges com dels cultius”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà