Melcior, Gaspar i Baltasar viatgen en transport públic

Els Reis Mags arribaren en metro i van fer el recorregut  fins al Palauet muntats en carros tirats per cavalls negres

Al voltant de les cinc de la vesprada Melcior, Gaspar i Baltasar arribaren ahir en metro a l’estació de Bétera i eren rebuts per l’alcaldessa, Cristina Alemany. Els Reis Mags han fet el recorregut  fins al Palauet muntats en carros tirats per cavalls negres i precedits per les carrosses de les falles, els majorals i les obreres.

La Cavalcada, plena de colorit i de personatges imaginaris, ha estat acompanyada per un munt de xiquets que han aplaudit i aclamat amb els Reis d’Orient durant tot l’itinerari, des de l’estació de metro fins a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar han fet el recorregut muntats en carros tirats per cavalls negres per José Gascons Sirera, Purissima, Plaça del Calvari, Marqués de Dos Aigües, i Calvari fins desembocar a l’escenari del Palauet.

Dilluns al migdia el Patge Reial arribà també en un comboi de Metro Valencia fins a l’estació de Bétera on va ser rebut per l’alcaldessa i un nombrós grup de xiquets, que dipositaren les seues peticions al sac de l’emissari dels monarques.

Els Majorals i les Obreres, la Junta Local Fallera i les cinc comissions falleres, Ferran Verdevío, l’Acadèmia Marina Furió i a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han col·laborat en l’organització.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en