Els veïns de l’Eliana podran proposar els candidats als Premis Ciutadania

 

ciutadania eliana 2016

Les propostes es podran fer a arribar a l’organització fins al 5 de novembre

Un any més, l’Eliana es disposa a celebrar els seus Premis Ciutadania, que enguany compliran la seua novena edició. Es tracta d’uns guardons que reconeixen a aquelles persones o col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït de manera positiva en el desenvolupament de l’Eliana, en àmbits com la cultura, l’empresa, l’educació, el món de l’esport, de l’empresa o l’acció social. Es varen crear en 2008, coincidint amb el 50 aniversari de la independència del poble, i s’han mantingut amb els anys.

Enguany, i com a novetat important, qualsevol persona podrà proposar al jurat un candidat o candidats a les diferents categories dels Premis. I ho podrà fer fins al pròxim 5 de novembre, mitjançant el següent correu electrònic, en el qual comunicaran la seua proposta: Premisciutadania@leliana.es.

En anys anteriors ja es realitzaven este tipus de propostes de manera informal, però enguany s’ha volgut reglamentar la participació ciutadana en els premis. “L’objectiu és incrementar el nombre de veus i arribar a tots els racons de la nostra societat”, ha afirmat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

No hi han comentaris

Respon

La teua adreça web no serà publicada.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en