Coalició Compromís denuncia que les deficiècies a l’Institut d’Educació Secundària Laurona “es mantenen, dos anys després”

La formació política opositora Coalició Compromís denuncia que al edifici de l’Institut d’Educació Secundària Laurona hi han una sèrie de deficiències que encara que no s’han resolt, tot i que ja han passat dos anys des que este centre d’ensenyament va obrir les seues portes.

José García

Segons assegura la regidora de Coalició Compromís a Llíria, Inma Riera, a l’IES Laurona existeixen escletxes en la façana clarament visibles des de el carrer. A més, l’IES Laurona té una deficiència constructiva que encara no s’ha resolt: així, les aigües pluvials de la zona esportiva no desaigüen, per la deficient ubicació dels punts d’evacuació, fet que provoca que eixes aigues es queden estancades en el sostre de la instal·lació, el que ja està provocant problemes i deteriorament en el cobriment que hi ha en tot el sostre.

Riera recorda que també problemes a la calefacció i aigua sanitària, agreujats al seu moment per la fallida de la empresa instal”ladora, la imposibilitat de la connexió de les plaques solars a la xarxa electrica per un problema burocràtic que la Conselleria d’Educació no resol. Afigen a açò que l’IES Laurona va obrir les seues portes després d’una rehabilitació i ampliació que el va obligar a estar en barracots al llarg de dos cursos escolars als seus alumnes.

Des de la Coalició Compromís es reclama de la Conselleria d’Educació que atenga les peticions que este centre d’ensenyament fa en referència al manteniment de les instal·lacions, i més concretament a les deficiències que s’han detectat en la zona ampliada i en els serveis que no estan en funcionament. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà