L’Ajuntament reconeix l’excel·lència acadèmica dels cinc millors alumnes de batxiller del curs escolar 2012-2013

El Camp de Túria
El passat 24 de juny es va celebrar, en Ca la Vila, un acte d’homenatge en el qual es varen lliurar uns premis que reconeixen l’excel·lència acadèmica dels alumnes de batxillerat del municipi, al llarg del curs acadèmic 2012-2013. Els cinc alumnes amb millors notes van rebre un diploma i una tablet.

José García

Els cinc estudiants de Llíria que han obtingut les millors notes en batxillerat durant el curs 2012-2013 varen rebre, el passat 24 de juny, un diploma que reconeix els seus mèrits acadèmics i una tablet.

Els alumnes distingits pel seu brillant expedient en esta etapa educativa varen ser Ferran Gorrea i Muñoz, Miguel Arastey Damià i Irene Benet Simeó, de l’IES Camp de Túria; Paloma Pallarés Marco, del Col·legi El Prat; i Rubén Sancho Portolés, de l’IES Laurona.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, i l’edil d’Educació en el consistori edetà, Salvador Oliver, varen ser els encarregats de lliurar els guardons als estudiants premiats.

Izquierdo felicità els joves per este premi que “representa el nostre reconeixement al seu treball, constància i dedicació diària per formar-se i traure el millor de si mateixos, la qual cosa ha de suposar també una satisfacció per als seus professors i pares”.

Per la seua banda,  Oliver va anunciar que l’Ajuntament de Llíria “anirà ampliant estos guardons, que s’han creat per primera vegada enguany, a la resta d’etapes educatives en futures edicions”.

De la mateixa manera, el consistori edetà va aprofitar esta jornada per a reconèixer la labor dels professors dels centres educatius de Llíria que es jubilen cada any. En esta ocasió, els homenatjats varen ser Rosa Mª Martí Navarro, del Col·legi Santa Ana; i Antonio Castellano Guardiola, del Col·legi Francisco Llopis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà