La banda de Benaguasil, de gira per Itàlia amb ‘València és música’

bandas

 La Unió Musical de Benaguasil viatjarà fins a Pont Saint Martin en la Vall d’Aosta (Nord d’Itàlia), on actuarà en la Plaça 20 de novembre, el dia 30 de juliol a les 21:00 hores. El seu programa inclou “La Zarzuela”, “La canción del olvido”, “El tambor de granaderos”, “Marcha Tosca”, “Pasdoble a Benaguasil” i conclouran amb l’Himne Regional de Valencià.

El president de la societat, José Sarrión, ha reconegut que “aquest és un premi excepcional per als músics, un al·licient més per a presentar-se al Certamen de Bandes“. Sarrión ha comentat que encara que tenen un estiu molt intens amb totes les activitats festives on participa la banda, el concert d’Itàlia serà especialment enriquidor i mai se l’hagueren plantejat sense la col·laboració de la Diputació de València“.

El programa ‘València és música’, que busca la projecció de l’àmbit musical valencià, permetrà donar a conèixer les bandes valencianes a nivell nacional i internacional. Es tracta d’una ajuda complementària en concepte de viatge i concert per a aquelles bandes que participaren i guanyaren edicions passades del Certamen de Bandes de la Diputació de València.

Així, la Sociedad Musical Santa Cecília de Requena, primer premi i menció d’honor de la secció especial (edició 2016); la Unió Musical de Benaguasil, primer premi i menció d’honor de la secció especial (edició 2017); i la Societat Artística Musical de Picassent (guanyadora del primer premi, secció primera, en 2017) seran les bandes participants en aquest programa internacional.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà