Vilamarxant decreta dos dies de dol per la mort del bebé presumptament assassinat per la seua mare

Demà es guardarà un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Vilamarxant ha lamentat el tràgic succés ocorregut aquest matí en un habitatge del carrer Pobla de Vallbona on ha sigut trobat mort un bebé.

El Consistori ha volgut expressar les seues condolences als familiars i amics davant este fatal esdeveniment en el qual un menor d’11 mesos ha sigut presumptament assassinat per la seua mare.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha decretat dos dies de dol oficial, així com que les banderes de l’Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.

Demà, 28 de febrer, es guardarà un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament en memòria del menor a les 12 hores.

“Des del Consistori lamentem el terrible succés i ens mantenim cautelosos per la gravetat del viscut hui al nostre poble. Esperem que la Guàrdia Civil avance en la investigació i esclarisca les causes de la mort del menor”, ha explicat el primer edil.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació del succés i s’ha decretat el secret de sumari, segons ha informat Xavier Jorge, en declaracions als periodistes.

L’alcalde de Vilamarxant ha relatat que la Guàrdia Civil, en inspeccionar l’habitatge familiar, ha trobat el cos sense vida del bebé.

Fonts pròximes a la investigació han informat a EFE que el bebé presentava una ferida d’arma blanca en el coll, i de què no consten expedients actius de violència de gènere en relació amb la família en el sistema VioGén.

La mare, ha afegit Xavier Jorge, es troba a La Fe de València ferida de gravetat, i en el consistori no tenen constància que la dona haguera tingut antecedents ni per violència en l’àmbit familiar ni per intents de suïcidi.

La dona de 36 anys portava poc temps residint a Vilamarxant amb el pare dels seus fills, un militar de 34 anys que està destinat en l’aquarterament de Marines.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà