Llíria Escènica: festival d’arts al carrer del 21 al 26 de juliol

Els espais públics de la capital de Camp de Túria seran l’escenari del Festival Llíria Escènica 2019, que se celebra entre el 21 i el 26 de juliol, i que trau al carrer els millors espectacles de teatre, dansa, música i circ.

El ‘Festival d’Arts Escèniques al carrer’ prendrà com a escenari diferents espais del nucli urbà com la plaça Major Antiga, la plaça Major o el Parc Silvestre d’Edeta; i portarà el teatre a diferents carrers amb espectacles itinerants.

Llíria Escènica agafarà el testimoni de la Fira A Mos Redó, amb la representació de l’espectacle ‘Célula’ de la companyia Subcielo, que servirà per tancar la fira gastronòmica i inaugurar esta mostra de teatre itinerant amb una doble representació, el diumenge 21 de juliol, a les 20 i a les 22 hores.

La tercera edició del festival oferix una àmpliaoferta amb les actuacions de les companyies Capitán Maravilla amb la representació ‘El sorprenent Dave Wonderthing’, Nuc amb ‘Aigua’, Maria Andrés amb ‘Fràgil?‘, Acrobàcia Mínima amb ‘Seu-te’ i David Moreno & CIA amb ‘Flotados’.

La mostra se completa amb els espectacles itinerants ‘Aventura Medieval’ de la companyia Drac Màgic Teatre i ‘Big Dancers’ d’El Carromato; amb el concert de Dani Miquel ‘La vida és una festa’ i amb l’espectacle de dansa ‘InCom’ de la companyia Dunatacà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà