Una mona a canvi d’una cometa

L’Ajuntament de Vilamarxant ha llançat una campanya perquè tots els xiquets del municipi creuen una cometa durant estos dies de confinament perquè, després, la pengen als seus balcons i finestres el dissabte, 11 d’abril.

Com a premi, els xicotets de la casa que hagen realitzat els catxerulos rebran una mona de pasqua el diumenge, 12 d’abril, a partir de les 11 hores. Els que no puguen realitzar un catxerulo, poden fer un dibuix i també penjar-ho als seus balcons i finestres.

La Regidoria de Joventut i Festes, dirigida per Miguel Navarro, revisarà tots els carrers de la localitat durant el diumenge per a saber quins domicilis tenen penjat un catxerulo o un dibuix. Així, sabrà en quines llars cal deixar mones per a celebrar la Pasqua sense eixir de casa.

Tots els veïns de l’extraradi hauran d’enviar la foto del catxerulo del dibuix al correu electrònic festes@vilamarxant.es amb la seua adreça perquè el dilluns els entreguen la seua mona de pasqua.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771