l’Eliana: Curs gratuït d’Obediència Canina els dilluns de febrer

curso de obediencia canina

L’Eliana acollirà el pròxim mes de febrer una nova edició del curs gratuït d’Obediència Canina Urbana, amb l’objectiu de continuar formant a elianers i les seues mascotes en tècniques d’obediència i educació i amb la finalitat de millorar la seua convivència en el municipi. El curs, que inclou un diploma acreditatiu d’assistència, està organitzat per CIM València i la Regidoria de Benestar Animal.

L’acció formativa està composta per quatre sessions tots els dilluns del mes, sent la primera d’elles de caràcter teòric el dia 6 de 9 a 14 en el Nou Espai del Centre Sociocultural i les restants, ja amb els cans, en l’Hort dels Taules de 9 a 10.30 hores.

Aquelles persones que estiguen interessades a rebre més informació poden contactar amb el telèfon 697 771 680 o al correu electrònic voluntariat@leliana.es. Així mateix, l’Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania un formulari d’inscripció en línia en la web municipal.

La regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz, ha recordat que aquest curs ajudarà els veïns a conéixer la normativa municipal de tinença d’animals de companyia, a més d’adquirir nocions sobre l’educació canina i etologia, d’evitar abandons, maltractaments i problemes de salut pública.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà