Benaguasil acull el projecte europeu SDA

El projecte busca conscienciar a la societat en general de les pràctiques agràries inconscients

L’Ajuntament de Benaguasil és amfitriona durant aquests dies del projecte europeu Smart and Digital Agriculture l’objectiu del qual és fomentar i donar suport a l’ocupació juvenil en el sector agrícola a través de plantes medicinals i aromàtiques amb alt valor en l’agricultura i disminuir l’emigració del camp a la ciutat.

El projecte, que es va iniciar al setembre de 2022, celebra ara la seua segona trobada a Benaguasil, amb la participació d’institucions internacionals de Bèlgica, Bulgària, Macedònia, Espanya i Turquia.

A més de mantindre reunions de treball a l’Ajuntament la comitiva ha visitat Ecoaromuz , una empresa familiar que gira entorn del cultiu, processament i comercialització de plantes aromàtiques, medicinals i condimentaries, a més de l’elaboració dels seus respectius olis essencials.

El projecte, finançat pel programa Erasmus + busca donar suport a la digitalització en l’agricultura, desenvolupar pràctiques agrícoles intel·ligents i virtuals amb la creació d’un laboratori virtual, dur a terme un programa de formació, posar en marxa una plataforma virtual per a l’aprenentatge en línia, crear l’aplicació “Smart Greenhouse” i elaborar una guia d’ajuda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà