Últims dies per a participar en l’Eliana Cinema

Del 15 al 23 de setembre se celebrarà la setena edició del Festival de Curtmetratges l’Eliana Cinema, organitzat per l’associació cultural LeCinema en col·laboració amb l’Ajuntament. El termini perquè els equips puguen participar estarà obert fins dijous 31 d’agost a través del web www.lelianacinema.es, on també poden consultar-se les bases.

L’Eliana es convertirà en un gran plató cinematogràfic que acollirà als diversos equips inscrits en la secció ‘72 Hores’. Un repte per a guionistes i realitzadors que hauran de contar una història filmada en només tres dies sense sobrepassar els 5 minuts de duració i amb la dificultat afegida d’incloure en el seu guió l’objecte sorpresa que l’organització anunciarà instants abans del començament. Un repte divertit per a aficionats i professionals que poden obtindre diversos premis en metàl·lic.

Un festival que tornarà a omplir els carrers i places de la localitat de festa i càmeres i que enguany comptarà en la seua programació de nou amb actes gratuïts i oberts a la ciutadania com ara projeccions a l’aire lliure amb música en directe, tallers infantils de producció del so, tallers per a adults de guió i realització de curtmetratges, visionat de diversos curts premiats en diferents festivals amb assistència de directors, directores i artistes, entre altres. En la Gala Final del 23 de setembre es donaran a conéixer els films guanyadors així com el cobejat premi del públic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà