La Guàrdia Civil investiga a un home per maltractar a un gat a Riba-roja

Guardia Civil

En el vídeo es veia a un home pescar amb una canya i ham a un gat al parc fluvial del Rio Túria

La Guàrdia Civil de València ha investigat a un home de 40 anys per un delicte de maltractament animal en la localitat de Riba-roja de Túria.


La investigació va començar quan els agents de la Guàrdia Civil van tindre coneixement a través de la col·laboració ciutadana de l’existència d’un vídeo difós en xarxes socials on es veia a un home pescar amb una canya i ham a un gat al parc fluvial del Rio Túria.


En el contingut del vídeo s’observava com un home disposava d’un esquer amb ham en el sòl, i una vegada el felí el mossegava quedava enganxat per la boca i gola. Entretant l’animal forcejaba per al seu alliberament, causant-se lesions. Si bé, l’investigat continuava amb el sotmetiment, mentre reia del succés.


Fruit de les intenses gestions efectuades pels agents en col·laboració amb Policia Local de Riba-roja de Túria es va poder identificar a l’autor del fet.
Finalment, es va procedir a la investigació d’un home de 40 anys de nacionalitat espanyola per un delicte de maltractament animal.


La Guàrdia Civil recorda l’important que és la col·laboració ciutadana per a conéixer els delictes i evitar que es cometen en un futur, podent-lo comunicar directament al Centre Operatiu de Serveis (COS), telèfon 062 o per mitjà de l’aplicació Alertcorps.

La investigació ha sigut duu a terme per agents de la Guàrdia Civil de l’Equip @ de Lliria en col·laboració amb Policia Local de Riba-roja de Túria.
Les diligències han sigut entregades en la Fiscalia de l’Audiència Provincial de València Secció de Medi Ambient (València).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà