Les Falleres Majors i la Junta Local Fallera de Bétera entreguen el Llibret de Festes 2018

Conviden als comerços a que participen activament de la festa

Les Falleres Majors de Bétera  i els membres de la Junta Local Fallera van fer, dissabte passat, la presentació i l’entrega del Llibret de Festes 2018.

Així ho ha indicat la Junta Local en un comunicat on ha destacat que ha repartit els 1000 exemplars de Llibrets que, a més del calendari faller de la localitat, conté fotografies dels Quadres d’Honor de les cinc comissions de Bétera i els esbossos dels monuments que es plantaran en poques setmanes.

També hi ha uns fulls amb el Saluda de les Falleres Majors i fotografies d’estes amb els màxims representants de les comissions i els Saluda de l’Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la JLF.

Luisa Motilla i Andrea Peinado varen recórrer un a un els comerços del municipi per a fer entrega del Llibret de la JLF i del calendari faller. Un matí molt intens on van repartir els Llibrets a un sector clau i que dona suport a les festes josefines. En aquest sentit la Junta Local Fallera convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de Bétera a que participen activament de la festa.

El llibret de festes, un any més, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i amb la presentació d’aquest es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771