Les Falleres Majors i la Junta Local Fallera de Bétera entreguen el Llibret de Festes 2018

Conviden als comerços a que participen activament de la festa

Les Falleres Majors de Bétera  i els membres de la Junta Local Fallera van fer, dissabte passat, la presentació i l’entrega del Llibret de Festes 2018.

Així ho ha indicat la Junta Local en un comunicat on ha destacat que ha repartit els 1000 exemplars de Llibrets que, a més del calendari faller de la localitat, conté fotografies dels Quadres d’Honor de les cinc comissions de Bétera i els esbossos dels monuments que es plantaran en poques setmanes.

També hi ha uns fulls amb el Saluda de les Falleres Majors i fotografies d’estes amb els màxims representants de les comissions i els Saluda de l’Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la JLF.

Luisa Motilla i Andrea Peinado varen recórrer un a un els comerços del municipi per a fer entrega del Llibret de la JLF i del calendari faller. Un matí molt intens on van repartir els Llibrets a un sector clau i que dona suport a les festes josefines. En aquest sentit la Junta Local Fallera convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de Bétera a que participen activament de la festa.

El llibret de festes, un any més, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i amb la presentació d’aquest es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà