Bétera rep als Campions Autonòmics de Relleu Mixt de Duatló del Club Triatló CEA

Noelia Juan, Pablo Cano i Josep Gómez han celebrat la seua victòria durant la rebuda

L’alcaldessa, Elia Verdevío, ha rebut als membres del Club Triatló CEA Bétera que van aconseguir nomenar-se Campions Autonòmics de Duatló per Relleus Mixtos. Aquesta rebuda s’emmarca dins de la ronda de contactes amb esportistes de la localitat que està esteblint la regidoria d’Esport per a fomentar les activitats esportives i donar reconeixement als esforços esportius dels veïns.

A la visita van acudir Noelia Juan, actual bronze en relleus mixtos en l’europeu de València, seguida del duatleta Pablo Cano, júnior del primer any, i Josep Gómez, campió autonòmic de Triatló 2019. La component Eva Sánchez no ha pogut acompanyar a la resta de l’equip que ha acudit a l’Ajuntament a compartir la seua alegria pels triomfs aconseguits.

Als atletes els acompanyaven Jordi Sorolla, primer entrenador i president del CEA Bétera, i Carles Fuentes, segon entrenador i vicepresident, els quals es van mostrar molt orgullosos dels resultats obtinguts.

Campions autonòmics

Eva Sánchez, Noelia Juan, Pablo Cano i Josep Gómez es van convertir diumenge passat 2 de febrer en campions autonòmics duatlò mixt, en la primera jornada de la Lliga de clubs Caixa Popular.

L’equip va aconseguir guanyar de manera espectacular el campionat autonòmic de Duatló relleus mixtos de Castello de la Ribera, situant al club en lideres provisionals. A més, l’equip B va aconseguir la victòria en la prova open aconseguint un gran doblet per al club.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà