Compromís sol·licita l’execució del parc de l’Est de Bétera

parque de Este Bétera

Sol·licita licitar durant els propers sis mesos el projecte complet

El grup municipal Compromís ha presentat una proposició per al ple ordinari de juny en què sol·licita licitar durant els propers sis mesos el projecte complet del Parc de l’Est i iniciar el més prompte possible les obres.

El Parc de l’Est s’ubica a la zona de La Creu i compta amb una superfície de 10.380 metres quadrats de propietat municipal que en un futur podrà ampliar-se, quan es desenvolupen els PAI R4 i R5, fins els més de 25.000 metres quadrats.

Al projecte bàsic i d’execució, redactat i preparat per traure a licitació s’integren zones verdes, jocs infantils, rocòdrom, skate, quiosc-cateferia, banys, zona taules i jocs cordes. “Per a Compromís és important este parc, és un projecte que ja estaria executant-se si haguérem seguit governant esta legislatura”, afirma Cristina Alemany, portaveu de Compromís.

En Bétera el 58% dels 25.400 habitants de Bétera viuen al nucli urbà i sols compta amb un 18% de les zones verdes del municipi: 131.500,00 metres quadrats. “Trobem una contradicció molt evident, mentre al nucli urbà no s’arriba al mínim d’entre 10 i 15 metres quadrats de zones verdes per habitant que recomana l‘OMS a altres barris del terme es gaudix de superfícies enjardinades públiques de fins a quasi 90 metres quadrats per habitant”, explica Joano Baudés, regidor del Compromís.

Segons els darrers informes econòmics, les xifres indiquen que es compta amb un romanent de tresoreria superior als 10 milions d’euros per executar infraestructures com el Parc de l’Est. “No estem d’acord en què esta infraestructura es faça per fases en diversos anys El Parc de l’Est és un projecte rellevant, però amb un cost de manteniment molt molt baix que no implica cap problema per a l’Ajuntament”, insistix el regidor de l’oposició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà