Bétera es protegeix amb drons de robatoris en la recollida de taronges

drones policia betera

Els quatre drons estaran operats per cinc policies locals

L’Ajuntament de Bétera ha anunciat hui que protegirà la campanya de recollida de taronges amb quatre drons, que, operats per cinc agents de la Policia Local formats per a poder pilotar-los, vigilaran grans extensions agrícoles de la zona per a “blindar-se” contra els robatoris que amenacen la comarca.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés, ha assenyalat en un comunicat que aquesta mesura se sumarà a les que ja s’implementen amb la condició de “modernitzar la Policia Local i dotar-ho de formació i eines que permeten oferir un millor servei als nostres veïns”.

Així, ha sostingut que aquesta unitat complementarà i agilitzarà la labor diària de la Policia Local de Bétera, que s’ha coordinat amb la Base Militar Jaume I i l’Aeroport de Manises per a facilitar aquestes funcions de vigilància aèria.

Inés ha indicat que la Unitat de Vigilància Aèria realitzava ja funcions en matèria d’emergència, seguretat ciutadana, infraccions administratives, trànsit o medi ambient, però que amb l’ús dels drons aquestes funcions s’ampliaran i milloraran.

Segons ha apuntat Julio Inés, “els drons són una eina molt eficaç que ens permeten des de l’aire abastar una gran extensió del municipi, incloses zones de difícil accés”, la qual cosa, ha dit, “facilita donar una resposta més ràpida i eficaç davant situacions d’emergència”.

De la mateixa manera, aquests drons, que compten amb cambres, serviran per a controlar durant l’estiu les cremes no autoritzades i intensificar el control en zones de risc d’incendi, la localització d’accidents de trànsit o qualsevol altre tipus d’incident.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà