La Policia Local de l’Eliana realitza més d’11.500 serveis durant el 2023

Policia Local l'Eliana

S’han recorregut més de 66.000 quilòmetres amb una mitjana diària de 181

La Policia Local de l’Eliana va realitzar durant tot l’any 2023 11.534 serveis per a protegir, vigilar i cuidar els veïns i veïnes del municipi. Per a escometre aquestes accions es van recórrer durant l’any passat 66.111 quilòmetres amb una mitjana diària de 181 km.

Dels més d’11.500 serveis, 2.184 han estat relacionats directament amb la seguretat. Destaquen els més de 600 controls a establiments, més de 400 controls generals, 203 denúncies penals instruïdes així com 221 controls de consum de begudes alcohòliques.

8.123 han sigut el total de serveis de gestió i altres 5.331 en matèria de trànsit; entre els quals s’inclouen classes d’educació viària en els centres educatius. Els controls de trànsit han sigut 267 en 2023. Durant l’any 2022 es va posar en marxa el pla d’úniques direccions i estacionament regulat en barris residencials, posant fi a un mal endèmic i molt protestat, els estacionaments sobre voreres en aquestes zones. L’any 2023 va consolidar al voltant del 70% dels vials del terme, i espera culminar-se prompte. L’ambiciós pla evita conflictes de trànsit entre vianants i conductors, i suposarà una millora en la seguretat viària en establir-se encreuaments més segurs.

Quant a la vigilància de càmeres, durant l’any 2023 s’han incorporat noves càmeres d’alta resolució, fet que ha propiciat un major rang de vigilància del trànsit i per tant de seguretat, ja que el pas per aquestes de vehicles i vianants vinculats als diversos delictes permet tindre un contacte directe amb forces i cossos de seguretat per a esclarir delictes.

El nombre d’incendis, d’importància escassa o relativa, va ser de 30 serveis. S’han efectuat un total de 161 serveis relacionats amb gossos solts, escapats o presumptament abandonats i serveis relacionats amb altres animals.

“En definitiva, pel que treballem dia a dia és per millorar la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Cuidar-los, protegir-los i aconseguir que l’Eliana siga un poble segur on viure”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà