Caixa Popular obri una nova oficina a Bétera

Caixa Popular Bétera

Caixa Popular ha obert una nova oficina situada en el centre de Bétera, en concret al carrer José Sáez, 5, amb l’horari i el servei més ampli i complet del mercat, ja que obri al públic matins i vesprades.

La cooperativa valenciana es diferencia de la resta d’entitats financeres pel seu tracte i atenció amb els clients, sent aquests els qui decideixen com vol relacionar-se amb l’entitat, siga presencial, en línia o telefònicament.

Caixa Popular oferirà serveis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de l’oficina estan Inma Cavero, Alejandro Tarazona i Miriam Cerveró, com a directora.

L’oficina presenta un model de relació innovador tant per al client com per a l’equip de treball. Una transformació que busca crear un espai on el client visca una experiència, creant un espai de relació en què s’oferisca un servei diferencial i excel·lent.

El concepte d’aquest model està sustentat en un disseny actual, modern i disruptiu, amb la peculiaritat de què disposa d’un espai polivalent de benvinguda que permet acollir esdeveniments i presentacions.

El model d’oficina innovador transmet el lideratge de Caixa Popular com a entitat valenciana de referència, la proximitat del model de banca cooperativa, la confiança, la senzillesa i la transparència de l’entitat, així com la sostenibilitat, la innovació i la diferenciació.

Oficina Caixa Popular Bétera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà