Bétera habilita un nou pàrquing al carrer Noria

Este espai de 1.700 metres compta amb un total de 90 places d’aparcament públic i gratuït

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Urbanisme, ha posat en marxa la instal·lació d’un nou pàrquing municipal en el recentment urbanitzat carrer Noria. Un espai de 1.700 metres que compta amb un total de 90 places d’aparcament públic i gratuït.

“Des de l’equip de govern treballem per a instal·lar pàrquings dissuasius en punts on hi ha escassetat d’estacionament per a facilitar, sobretot, l’accés al nucli urbà”, ha destacat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la visita al pàrquing que ha realitzat al costat de la regidora d’Urbanisme, Eva Martínez, i que ja ha sigut obert al públic.

Amb un pressupost total de 108.730€ aquest nou pàrquing millorarà la mobilitat a Bétera amb una nova oferta de places d’estacionament en la zona que mitigue la falta d’aparcament. Aquest pàrquing s’uneix a les accions empreses en aquest carrer i adjacents per a complir amb la demanda ciutadana d’ordenació urbanística de l’espai i el seu condicionament.

Des de fa uns mesos el carrer Noria ha sigut adequat i obert al trànsit rodat permetent, així, adequar els vials a ordenació urbanística, millorar els espais i la circulació així com oferir a la ciutadania vies alternatives per a transitar pel municipi a més de dotar d’aparcament aquesta zona.

Al seu torn, la regidora Urbanisme, Eva Martínez, ha posat de manifest que “en una segona fase del projecte s’instal·larà una marquesina que, a més d’aportar ombra al nou pàrquing, disposarà de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics”.

“Uns punts que comptaran amb diverses plaques solars per al seu subministrament”, ha continuat la regidor d’Urbanisme sent aquesta iniciativa una clara aposta de l’Ajuntament per la mobilitat sostenible i un major respecte pel medi ambient.

En definitiva, un Pàrquing municipal, públic i gratuït que servirà per a revitalitzar l’activitat comercial en l’Avinguda Pais Valencià i que a més facilitarà l’aparcament per als veïns i veïnes de les zones confrontants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà