Bétera estrena nou parc infantil

L’espai, situat al carrer xiquet, compta amb la renovació de la zona de jocs que ha sigut ampliada

Els xiquets i xiquetes de Bétera ja gaudeixen d’un nou parc infantil al carrer Xiquet de Bétera. L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha obert aquest nou espai que ha suposat un canvi en la zona enjardinada del carrer que demandava un nou parc per al gaudi dels més xicotets.

Una demanda que ha complit l’àrea de Parcs i Jardins perquè grans i xicotets gaudisquen d’aquest entorn enjardinat amb jocs i que s’ha dut a terme dins del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

Amb una inversió de 18.846’54€, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad, han visitat hui aquest parc que a més ha ampliat la seua zona de jocs en 23 metres quadrats, comptant en l’actualitat amb un espai d’esplai infantil de 67 metres quadrats sobre un paviment continu de cautxú que assegura la seguretat dels més xicotets.

D’aquesta manera, el nou parc compta amb una zona multijoc amb tobogan i xarxa grimpa i també amb un gronxador i un joc de molls.

Un parc sense barreres

El nou parc del carrer Xiquet de Bétera ha sigut instal·lat amb la finalitat de ser una zona de jocs que conjuminen la integració i l’accés a l’espai públic sense barreres dels xiquets i xiquetes del municipi. Per consegüent, aquest espai permet l’accés de tots i totes amb jocs enfocats a la diversitat, versatilitat, idoneïtat i funcionalitat.

Un espai per a tots

Aquest recentment estrenat espai compta a més amb bancs i jardins al voltant del bust del conegut veí, Joan Casanoves “Xiquet de Bétera”, i que ara al costat del parc infantil disposa d’una zona de descans amb nou mobiliari reciclatge i reciclable.

Durant la visita, el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad ha fet també una crida al civisme amb l’objectiu que la ciutadania cuide tant el jardí com els jocs i mobiliari i ha convidat als veïns i veïnes al fet que respecten la salubritat del mateix i recullen els excrements dels animals de companyia. Una crida que anirà acompanyat d’una campanya ciutadana, que es posarà en breu en marxa, per a mantindre Bétera neta d’excrements i orines i que afavorisca la convivència veïnal de totes i tots els beterans.

Al seu torn, cal destacar, que aquest parc s’uneix al treball de l’àrea de Parcs i Jardins en el municipi amb la remodelació, posada a punt i creació de nous espais d’oci i jardins per als veïns i veïnes de Bétera. Un treball que en els últims temps ha suposat la posada en marxa de la renovació del parc infantil i de calistenia al carrer Dr. Fleming que ha incorporat una àrea d’entreteniment esportiu amb la dotació d’un equipament “Street Workout” donada l’alta demanda de la població adolescent d’entreteniment esportiu en espais públics. A més dels parcs del carrer la Gerula, el R-6 i el de Torre en Conill Nord, oberts a la ciutadania en l’últim any.

Pròxims espais d’oci i esbarjo

Al mateix temps, també s’està treballant al Parc Les Alfàbegues que està contemplat dins del Pla d’Inversions 22-23 de la Diputació de València, que es troba en fase de revisió per part dels serveis tècnics de la Diputació, i que comptarà amb un espai de més de 10.289 metres quadrats al carrer Felix Pizcueta amb Avda València.

Des de l’àrea de Parcs i Jardins també es treballa per a dotar de noves zones enjardinades i d’oci infantil en diferents llocs del terme. Uns bons exemples d’això són els estudis que s’estan realitzant sobre un nou Parc en el R-21 o la posada en marxa d’una pista esportiva i zona de jocs bio-saludables amb taules de càmping a la Urbanització La Masia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà