El Rossinyol de Nàquera guanya el Concurs d’Arròs del Senyoret de Bétera

arroz del senyoret camp de turia

La tercera posició ha sigut per a La Garrofera de Serra

Este dilluns s’ha celebrat la cinquena edició del Concurs d’Arròs del Senyoret Ciutat de Bétera, un esdeveniment gastronòmic celebrat en la seua seu habitual, Evenser Restauració Mas Camarena, i que cada any reuneix més participants professionals i més públic que acudeix a provar els excel·lents arrossos que concursen.

L’esdeveniment està recolzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Bétera, per això el tinent d’alcalde, Enric Álvarez, i el regidor de Turisme, Joano Baudés, van ser els encarregats d’entregar els premis amb la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

Onze restaurants han participat enguany cuinant este tradicional arròs valencià que s’elabora amb corbina, gamba i sèpia. Amb una paella del mateix grandària i els mateixos ingredients bàsics, cadascun dels cuiners va presentar ahir el seu arròs del qual el jurat va valorar “la textura, la presentació, el sabor, el punt de l’arròs i la presentació”, explicava l’organitzador del concurs, José Antonio Garcia. 

consurso arroz camp de turia

El primer premi ha sigut per al Restaurant El Rossinyol de Nàquera, el restaurant Sequial 20 de Sueca s’ha alçat amb el segon premi i la tercera posició ha sigut per al restaurant La Garrofera de Serra.

“Enguany no podia ser menys, el nivell ha estat altíssim, per la qual cosa des de l’Ajuntament de Bétera volem donar les gràcies als restaurants participants per aconseguir situar a Bétera en el panorama gastronòmic valencià”, va destacar Enric Álvarez.

El jurat d’enguany ha estat format per Jesús Melero, organitzador del Concurs Internacional de Paella de Sueca; Juan Carlos Galbis, rècord Guinness de paella; Oscar Corrols, crític gastronòmic; Juanma Romero, director del programa radiofònic Passeig Gastronòmic i Ana Iniesta, gerent de Evenser

Organitzadors, patrocinadors, participants i comensals van acabar la jornada amb un menjar benèfic. El preu del menú d’enguany ha sigut per a l’Associació Síndrome STXBP1, una malaltia estranya que afecta a 15 xiquets i per a la qual encara no hi ha cura pel que l’objectiu és ajudar les famílies i promoure la investigació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà