Ximo Puig visita Serra i es reuneix amb simpatitzants del PSPV-PSOE del Camp de Túria

El Camp de Túria

Ximo Puig, Secretari General Autonòmic del PSPV-PSOE i candidat a la presidencia de la Comunitat Valenciana, va visitar anit el municipi de Serra per a reunir-se amb militants i simpatitzants d’aquesta formació política. Puig va criticar les polítiques socials de l’actual Consell i va assegurar conèixer les reivindicacions que els veïns de la comarca fan als dirigents polítics de la nostra autonomia.

José García

En un acte celebrat a Serra, i amb el suport de diversos alcaldes del Camp de Túria, Ximo Puig va agrair el “suport majoritari” que ha rebut de moment en el procés d’eleccions primàries que estan celebrant els socialistes valencians. Puig va voler orientar una bona part del seu discurs, no obstant açò, a les peticions que li han transmès els veïns de les diferents localitats que componen la nostra comarca.

Puig primer va criticar al PP autonòmic, a qui ha acusat d’haver dut a terme una “nefasta gestió de les polítiques socials, especialment en l’àmbit de la Sanitat. L’ex alcalde de Morella va posar com a exemple l’Hospital de Llíria, “una infraestructura que ha finalitzat la seua fase de construcció, però que manca d’equipament tècnic i de personal sanitari, i que segueix sense tenir data d’inauguració”.

Segons aquest dirigent del PSOE, “el PP ha oblidat el més important de la política, que és la capacitat per a solucionar els problemes que tenen els ciutadans. Hem de ser capaços de resoldre els problemes de la gent normal, i crec que per a aconseguir-ho és necessari que es produïsca un canvi en el govern de la nostra autonomia”.

Puig també va criticar la situació d’abandó a la qual s’ha sotmès al poble de Nàquera, aquesta vegada amb el rerefons de l’Educació. “Ara se’ns diu que es van a destinar els fons necessaris per a solucionar la situació en què es troben els xiquets que allí s’escolaritzen, però jo he visitat el CEIP Emilio Lluch i he vist els barracons que porten tant temps emprant-se”.

L’acte va servir perquè treballadors dels serveis socials, infermers, agricultors i membres d’associacions musicals pogueren expressar-li a Ximo Puig les seves preocupacions, reivindicacions i propostes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà