El regidor de Ciudadanos José Luis Martín optarà a l’alcaldia de Sa Pobla

Ciudadanos la Pobla

Assegura que la seua política continuarà regint-se per “el sentit comú i l’eficiència”

El regidor deCiudadanos a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, José Luis Martín, ha sigut elegit candidat a l’alcaldia pels comités autonòmic i nacional del partit per a les pròximes eleccions de 2023.

Martín, que ha accedit aquesta legislatura al consistori després de la renúncia del cap de llista de Ciudadanos, ha manifestat que es presenta a l’alcaldia “per a liderar el vot de centre, liberal i progressista”.

L’alcaldable ha assegurat que “amb Ciudadanos els veïns tenen la seguretat que el seu vot mai servirà per a interessos personals ni molt menys per a posicions contra natura”. De fet, ha defensat, “durant aquesta legislatura hem intentat que s’imposara el consens com a mesura necessària per al progrés en la població, hem intentat que la relació del govern i l’oposició fora fluida i constructiva per a avançar amb major rapidesa”.

No obstant això, ha lamentat “els interessos personals d’uns altres han pogut més”. Per això, ha esgrimit, “La Pobla de Vallbona necessita un partit de centre i moderat, que vetle per l’interés general i tinga sentit comú perquè la inversió de cada euro siga eficient, i aqueix partit és Ciudadanos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà