Sorteig de 20 entrades dobles per a Biocultura València 2015

Biocultura 2015

Amb l’inici de l’any arriba una nova cita de Biocultura, la Fira dels productes ecològics i consume responsable que se celebrarà del pròxim 27 de febrer a 1 de març en Fira València. Com cada any us oferim la possibilitat d’aconseguir una entrada doble gratuïta.

Per a participar en el sorteig de les 20 entrades dobles sols heu d’afegir un comentari a aquesta notícia amb el vostre nom i cognom, i el pròxim dia 23 de febrer publicarem ací mateix els guanyadors. Després sols haureu d’indicar el vostre nom i cognom en la taquilla d’entrada a la fira per a arreplegar la invitació.

Recordeu també que estem preparant un especial per a l’edició en paper de març d’InfoTúria amb reportatge de la Fira així com articles al voltant del món ecològic a la Comarca.

 {jcomments off}

Biocultura 2015

12 Comentaris
  1. Me gustaría participar en el sorteo.Es una Feria que nunca mme pierdo así que tengo mucha ilusión por conseguir una entrada gratis.Muchas gracias.Cruzo los dedos!

  2. M’agradaria asistir a BioCultura perquè no he asistit mai, i de segur que trobe productes molt interessant i beneficiosos per a la meua salut. Gràcies!!!

  3. M’agradaria participar en la rifa! Biocultura sempre ens aporta cosetes interesants. M’encanta aquesta fira! Sempre vaig i aquest any no va a ser menys i si em toca, doncs millor! Gracies!

Deixar comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.