El Camp de Túria en avís taronja per altes temperatures

Llíria

Sanitat ha activat risc alt en 46 localitats i mitjà en un centenar de 14 comarques

La Conselleria de Sanitat ha establit per a aquest dijous el nivell de risc sanitari alt (roig) per altes temperatures en 46 municipis de cinc comarques de la Comunitat Valenciana, i el nivell de risc mitjà (taronja) en un centenar de localitats de 14 comarques, entre elles el Camp de Túria.

Segons informa la Conselleria de Sanitat, s’observa nivell roig en els municipis de Cofrents, Cortes de Pallars, Jalance i Jarafuel, a la comarca de la Vall de Cofrents-Aiora; a Bicorb i Quesa, a la comarca de la Canal de Navarrés; i a Barxeta, Canals, el Genovés, la Granja de la Costera, la Llosa de Ranes, Llocnou d’en Fenollet, Moixent, Montesa, Rotglà i Corberà, Torrella, Vallada, Vallés i Xàtiva, a la comarca de la Costanera.

A la comarca de la Ribera Alta, els municipis afectats són Gavarda , Alcàntera de Xúquer, Beneixida, Càrcer, l’Ènova, la Pobla Llarga, Manuel, Rafelguaraf, Sant Joanet, Sellent i Senyera; i a La Vall d’Albaida són Otos, Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Alfarrasí, Bellús, Benigànim, Benissoda, Benissuera, Bufali, el Palomar, Guadasséquies, l’Olleria, Montaverner, Ontinyent i Sempere.

Així mateix, s’observa nivell de risc mitjà (taronja) a la comarca del Camp de Túria (Loriguilla, Casinos, Llíria); El Comtat (Alcosser de Planes, Alfafara, Almudaina, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa, Millena, Muro d’Alcoi i Plans).

A la Vall de Cofrents-Aiora estan en risc mitjà Aiora, Teresa de Cofrents i Zarra; a l’Alcoià les localitats afectades són Alcoi i Penàguila; en l’Alt Vinalopó, Villena; a la Canal de Navarrés, Millars, Anna, Bolbaite, Chella, Énguera i Navarrés; en la Costera, Cerdà, Estubeny, l’Alcúdia de Crespins, la Font de la Figuera, Llanera de Ranes i Novetlè.

En la Hoya de Buñol, estan en risc taronja Alborache, Buñol, Macastre, Yátova i Dos Aguas; a la Marina Alta el municipi de Pego; a la Plana d’Utiel-Requena són Requena, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel; a la Ribera Alta són Alberic, Alzira, Antella, Benimodo, Benimuslem, Carcaixent, Guadassuar, l’Alcúdia, Massalavés, Tous, Turís, Cotes i Sumacàrcer.

Segons Sanitat, a la Safor les localitats amb risc mitjà per calor (nivell taronja) són Ador, Alfauir, Almiserà, Almoines, Bellreguard, Beniarjó, Beniflà, Benirredrà, Real de Gandia, Gandia, l’Alqueria de la Comtessa, la Font d’en Carròs, Oliva, Palma de Gandia, Palmera, Potries, Rafelcofer, Ròtova, Simat de la Valldigna i Vilallonga.

En los Serranos són Benagéber, Bugarra, Calles, Chelva, Chulilla, Domeño, Gestalgar, Losa del Obispo, Pedralba, Sot de Chera, Tuejar i el Villar; i a la Vall d’Albaida són Beniatjar, Castelló de Rugat, el Ràfol de Salem, Salem, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Carrícola, Fontanars dels Alforins, la Pobla del Duc i Quatretonda

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà