Rafael Ramos encapçala el nou col·lectiu Compromís per Loriguilla

“Volem donar una alternativa d’esquerres”

Rafael Ramos ha fet un pas avant per a encapçalar el nou colectiu Compromís per Loriguilla com a portaveu de la coalició així com d’una de les potes de la coalició, Iniciativa-Compromís, al costat deFelicites Mora, qui serà secretària d’organització i Aroa Rubio, secretària de finances.

Amb la constitució de Compromís per Loriguilla, la coalició no sols reforça i vertebra la seua organització en l’àrea, on ja compta amb les alcaldies de Llíria i Casinos- sinó que a més pretén dinamitzar i coordinar en la zona polítiques conjuntes front els reptes demogràfics i climàtics a les comarques de l’interior de València.

El nou portaveu d’aquest col·lectiu afirma que “després de la nostra entrada en les passades eleccions, vam decidir consolidar la coalició de Compromís per Loriguilla per a poder treballar durant els pròxims quatre anys i així intentar millorar el nostre poble i la vida dels nostres veïns”.

Rafael Ramos compta que des del col·lectiu de Compromís volen donar a la població de Loriguilla, que està desil·lusionada amb els partits que hi ha en aquest moment, una alternativa que siga realment d’esquerres. “Tenim moltes ganes de treballar pel nostre poble i esperem que en les pròximes eleccions tinguem un major suport”.

Així mateix, Felicites Mora, la secretària d’organització del col·lectiu, després de consolidar la candidatura municipal Compromis per Loriguilla, centra el seu objectiu a treballar durant els pròxims 4 anys per a representar a la gent d’esquerra que no se sent representada amb l’actual corporació municipal.

De fet, Aroa Rubio, la secretària de finances del col·lectiu ens conta que per a ella va ser una sorpresa veure que *Compromis Loriguilla es presentava aquestes últimes eleccions, ja que “a la fi podia votar a un partit que representa els meus ideals polítics”. I va ser aquest succés el que la va animar a formar part del col·lectiu local i poder lluitar per i per a la localitat de Loriguilla.

L’actual col·lectiu d’Iniciativa-Compromís per Loriguilla, es va veure abrigallat per companyes i companys de pobles veïns, així com per part de la direcció d’Iniciativa-Compromís Camp de Túria, pel diputat provincial Pau Andrés i pel secretari d’organització d’Iniciativa-Compromís, Sergi Tomás.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà