Canelons de marisc

canelons marisc

Farcit
Bollim les clòtxines i separem les valves del cos (una altra opció és comprar-les ja preparades al supermercat). Les tallem en trossos xicotets. Separem el cap del cos de les gambes. Netegem la sèpia i la tallem en trossos menuts. En una paella sofregim l’all tallat, afegim la ceba picada i quan estiga incorporem la tomaca triturada. Aquesta preparació s’ha de fer a foc molt lent durant una hora, és el secret que té un bon sofregit. Mentre es fa, en una altra paella donem unes voltes a les gambes pelades i als calamars tallats. Quan ja tinguen color hi afegim el vi i apugem el foc. Ho apagarem quan ja no notem olor a alcohol. Ajuntem el sofregit amb les gambes, els calamars i les clòtxines. Sofregim els xampinyons i hi afegim pebre i julivert picat, ho apartem per a l’emplatat.

Beixamel
Fem un caldo de peix amb la morralla i el cap de les gambes, ho colem quan estiga fet. Fonem la mantega i hi afegim la farina, li donem voltes i quan estiga tot barrejat hi afegim el caldo del peix calent. Ho batem enèrgicament fins que adquirisca la consistència que ens agrade.

Omplim els canelons amb la barreja preparada Els posem al plat triat. Per damunt tirem la beixamel i ho coronem amb el xampinyó que tenim preparat. Servim calent.

Ingredients:

Farcit:
250 g clòtxines
· 300 g gambes
· Ceba, tomaques i un all per a fer un sofregit.
· 100 ml vi
· 200 g calamars Beixamel: Peix de roca per a fer un caldo de peix
· 80 g farina
· 80 g mantega
· 5 xampinyons grans
· Pebre i julivert picat

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà