La Junta Electoral suspén un acte de l’alcalde de Vilamarxant desprès de la denúncia del PSPV

El candidat de Cs havia convocat als propietaris de parcel·les situades en el polígon

La Junta Electoral de Llíria ha admés tràmit la denúncia presentada pel PSPV de Vilamarxant i ha requerit la suspensió de l’acte convocat ahir per l’alcalde i candidat de Ciudadanos, Xavier Jorge, per considerarlo electoralista.

L’alcalde de Vilamarxant havia convocat als propietaris de parcel·les situades en el polígon Enchilagar del Rullo per a promocionar una possible ampliació de la superfície de sòl per a ús industrial.

La carta es va redactar el 9 de maig anunciant la convocatòria de la reunió per al 24 de maig coincidint amb la campanya electoral.

Vist el requeriment, l’Ajuntament ha publicat que es posposa la reunió perquè “aquest lloc és un espai electoral i la Junta Electoral de Zona de Llíria li ho ha assignat a un partit polític per a celebrar un acte”, obviant, segons els socialistes, “el motiu principal pel qual es posposa l’acte que pretenia ser més que informatiu”.

La candidata socialista Vicky Sanchis ha lamentat en un comunicat “el continu abús dels recursos institucionals per a fins partidistes en el desenvolupament de l’actual campanya electoral”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà