Galeria: Els candidats acudeixen a votar

inma riera elecciones
Galeria 18 Fotos
reme mazzolari elecciones
paco gorrea elecciones
inma riera elecciones
joanma miguel elecciones
isabel montaner elecciones
robert raga elecciones
ximo puig elecciones
carlos mazon elecciones
damian ibañez elecciones
maria jose catala elecciones
mamen peris elecciones
joan ribo
rafa folgado
cristina alemany elecciones

La pluja marca la jornada electoral

Els candidats dels principals partits polítics a les alcaldies de la comarca de Camp de Túria han acudit a votar als seus respectius col·legis electorals en una jornada electoral marcada per la pluja.

Una de les més matineres ha sigut la candidata del PP a l’alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, que ha acudit a votar a l’IES Camp de Túria poc després de les nou del matí.

Allí també ho han fet el candidat a l’alcadía del PSPV-PSOE, Paco Gorrea, i el candidat de Compromís a les Corts Valencianes, Paco García.

Sense eixir de Llíria, l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Joamna Miguel, i la candidata a l’alcaldia de Benaguasil per Compromís, Inma Riera, han votat a la biblioteca de l’Almodí.

L’alcalde de Benaguasil i candidat popular a la reelecció, Ximo Segarra, ha votat al municipi amb la seua dona.

Una altra veterana, l’alcaldessa de Marines i candidata socialista a la reelecció, Lola Celda, ha acudit també al matí a votar en el seu municipi.

També ha acudit a les urnes l’alcalde de Vilamarxant i candidat de Ciutadans a la reelecció, Xavier Jorge.

A l’Eliana, la candidata de Sumar l’Eliana (Compromís-EU), Isabel Montaner, ha sigut una de les primeres a acudir a depositar el seu vot, igual que l’actual alcalde de Riba-roja de Túria i candidat socialista a la reelecció, Robert Raga, que ho ha fet en les urnes instal·lades en el poliesportiu municipal.

Candidats autonòmics

Quant als candidats a l’autonòmiques, el president i candidat del PSPV-PSOE a la reelecció, Ximo Puig, ha exercit el seu dret al vot a Morella acompanyat per la seua família, mentre que el popular Carlos Mazón ha fet el propi a Alacant.

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha votat a Port Saplaya juntament amb la seua família.

València ciutat

A la ciutat de València, la candidata del PP a l’alcaldia, Maria José Catala, ha acudit a votar agraint a tots els que fan possible que aquest 28M es desenvolupe amb absoluta normalitat.

L’alcalde de València i candidat de Compromís, Joan Ribó, ha votat acompanyat per la resta de la seua candidatura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà