L’Observatori del Comerç aprova els diumenges i festius que obriran en 2024

rebajas el osito

L’Observatori del Comerç Valencià ha aprovat els 11 dies en què es permetrà l’obertura dels establiments comercials en diumenges i festius per a 2024, tal com marca la llei autonòmica.

Els dies proposats són 7 de gener, 29 de març, 31 de març, 24 de juny, 7 de juliol, 12 d’octubre, 1 de desembre, 6 de desembre, 15 de desembre, 22 de desembre i 29 de desembre, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Durant la trobada també s’ha donat a conéixer l’Informe Anual de la Distribució Comercial que elabora l’Oficina PATECO del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana.

L’Observatori de Comerç és un òrgan col·legiat, consultiu i assessor en matèria d’activitat comercial, presidit per la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez.

Entre les seues funcions figuren les de proposar, sense caràcter vinculant, els 11 diumenges i dies festius l’obertura dels quals autoritza anualment la Conselleria. També és l’òrgan encarregat de rebre informació de projectes normatius, de les declaracions de zones de gran afluència turística i d’aquells projectes que estime la Conselleria que són del seu interés.

L’Observatori del Comerç Valencià està constituït per representants de les diferents entitats i organitzacions empresarials del sector de la distribució comercial minorista.

Inclou els de les pimes; les cambres oficials de comerç, indústria i navegació, les persones treballadores de les empreses anteriors; les organitzacions que actuen en defensa de les persones consumidores; altres agents representants del sector comercial, les entitats municipals, i representants de diferents òrgans de la Generalitat, segons les fonts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà