El primer festival de música i ecologia Primafest arriba a l’Eliana

Este dissabte tallers al matí i música en directe a la vesprada i nit

La primavera ja té el seu festival i serà a l’Eliana. Dissabte dia 13 la Clavaria de la Mare de Déu del Carme, amb la col·laboració de l’ajuntament, organitza el Primafest, que naix amb vocació de ser molt més que una cita de música valenciana. Al matí, des de les 11, hi haurà tallers de pràctiques ecologistes i també activitats on estaran presents el feminisme, el moviment «sense plàstics» o el foment de l’economia en valencià.

Pel que fa a la música, a partir de les 6 de la vesprada els assistents podran disfrutar de les actuacions de JazzWoman, Aspart, En Septiembre, Las Hijas de la Cumbia, Tesa, Cactus, Mafalda i Oques Grasses, un cartell ampli quant a estils i amb una marcada presència de dones.

El recinte, al Parc de la Pinada i la plaça d’Europa, es troba a deu minuts de la parada del metro, i també es pot arribar en bus. Hi haurà servici de menjars amb Gastroneta (Food truck) i barra de begudes.

L’entrada general costa 10 euros en venda anticipada. El dia del festival en seran 18. Hi ha una opció d’entrada+got+consumició+camiseta per 20 euros per als primers 500 compradors i també n’hi ha preus reduïts per a menors. Les entrades estan disponibles en la web oficial https://primafest.es/ on es pot trobar molta més informació.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771