L’Eliana, Acuamed i Hidraqua firmen l’addenda al conveni per a posar en marxa la sesnitrificadora

Francisco Baratech, l’alcalde salva Torrent i Jordi Azorín.

Es posa solució a anys de litigi amb l’empresa pública Acuamed

Després de l’aprovació de l’addenda al conveni pel ple municipal, l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha formalitzat el mandat amb la firma juntament amb el president d’Acuamed, Francisco Baratech, i el director territorial d’Hidraqua, Jordi Azorín. D’esta manera es culmina el procediment administratiu previ a la posada en marxa de la planta desnitrificadora.

En els pròxims dies, l’Ajuntament de l’Eliana convocarà un nou ple que deu regular les tarifes -que es poden consultar en el simulador instal·lat a la web municipal-. Amb la firma, es posa solució a anys de litigi amb l’empresa pública Acuamed.

Els representants de les tres entitats han celebrat la firma de l’acord i n’han destacat el contingut “és el millor acord possible per a portar aigua de qualitat a totes les llars de l’Eliana”.

El president d’Acuamed ha destacat que “en un mes s’ha posat en marxa la dessaladora de Moncofa i en els pròxims dies ja estaran en marxa la de Benicàssim i la planta de l’Eliana”.

Per la seua banda, Torrent ha recordat l’esforç de totes les persones que durant estos anys han treballat intensament per a solucionar el problema dels nitrats “som un dels primers municipis a disposar d’una solució autònoma per a abastir aigua de la millor qualitat a tota la ciutadania, d’esta manera assegurem el present i futur del nostre municipi”.   

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà