Compromís per l’Eliana demana que les subvencions per a l’escolarització de 0 a 3 anys no excloguen a cap escoleta infantil

ajuntament l'eliana camp de túria

El partit recorda que la localitat no compta amb cap escola infantil municipal

El grup municipal de Compromís per l’Eliana ha demanat per registre d’entrada que es modifiquen les bases de la subvenció del 2018 per a l’escolarització de 0 a 3 anys, que valora com a requisits per a ser beneficiari de la mateixa que les escoles infantils estiguen ubicades en la localitat i reconegudes per la Conselleria d’Educació.

A més a més, Compromís ha advertit que aquestes subvencions del curs passat encara estan per resoldre a causa d’un problema administratiu de l’Ajuntament i han patit algunes errades manifestades tant per l’administració com per algunes persones sol·licitants.

Aquesta situació deixa fora a una escola infantil exclosa, que segons el partit, ‘compleix tots els requisits amb Hisenda i està donada d’alta com a activitat econòmica i que a més és la més barata del terme municipal’. Tot allò, a més, tenint en compte que l’Eliana no compta amb cap instal·lació pública que siga escola infantil municipal.

El grup municipal ha demanat que no s’excloga a cap família, per descomptat, tampoc a les més vulnerables econòmicament, ‘perquè la voluntat política d’aquestes bases no pot ser excloguent i menys amb una escola infantil que és històrica al nostre municipi i de les que moltes hem sigut alumnes i també hem portat als nostres fills i filles a la mateixa’.

En paraules de la portaveu Isabel Montaner “és important no tornar a cometre les mateixes errades, i si per a les passades subvencions ja no és possible, el nostre deure, després d’haver fiscalitzat aquest expedient, és el d’intentar que l’ajuntament no torne a cometre eixes errades i avançar cap a un poble que no es deixe a ningú pel camí”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà