Gonzalo Romero, de Marines, guanya el Concurs de Pintura Ràpida ‘José Manaut’ de Llíria

21 artistes participen en el certamen

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha entregat hui els guardons de la IV edició del Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure ‘Pintor José Manau’, que organitza l’Ajuntament de la localitat. Gonzalo Romero, de Marines, ha obtingut el primer premi del certamen dotat amb 700 euros.

El segon premi, de 500 euros, ha sigut per a Miguel Carlos Montesinos de la Vall d’Uixó, mentres que el tercer, amb 300 euros, ha recaigut en José Antonio Campos de Vilamarxant.

Durant tot el matí, 21 artistes han estat plasmant en les seues obres alguns dels carrers i espais de la capital del Camp de Túria. El jurat del concurs estava compost per Stella Manaut, l’acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València Francisco Javier Delicado, el crític d’art Jaume Penalba i la pintora Weronika Zerdzinska-Pawlak.

Este certamen artístic es realitza anualment en memòria del reconegut pintor, deixeble de Sorolla i nascut a Llíria, José Manaut (1898-1971). L’acte d’entrega de premis ha comptat amb la celebració d’una taula redona en homenatge a l’artista amb l’expresident de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València i crític artístic Román de la Calle, l’expert en la pintura dels segles XIX i XX Jaume Penalba, la filla del pintor Stella Manaut, i el director territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà