Correos obri hui l’oficina de l’Eliana malgrat el festiu pel vot per correu

correos leliana

El termini per al depòsit del vot per correu finalitza el 20 de juliol

Correus té obertes hui entre les 8,30 i les 14,30 hores les portes de les seues oficines de L’Eliana i Almussafes malgrat ser festiu local, per a atendre les sol·licituds del vot per correu.

L’oficina de L’Eliana, situada al carrer Molino, 15 i la d’Almussafes, situada al carrer Maestro Serrano, 7 romandran obertes hui fins a les 14,30 hores.

A més es recorda que el termini per al depòsit del vot per correu per a les Eleccions Generals finalitza el dijous, 20 de juliol, en l’horari habitual de les oficines de Correus en tota Espanya.

Correus, una vegada reba la documentació del Cens Electoral, l’anirà entregant durant els pròxims dies, amb suficient antelació per a tota la ciutadania puga exercir en termini el seu dret a vot.

Correus està realitzant tots les accions necessàries, tant en ampliacions d’horaris horari com en efectius, per a garantir el procés de vot per correu en les eleccions generals del 23 de juliol.

L’empresa continua recomanant a la ciutadania no deixar els tràmits del vot per correu per a última hora i sol·licita iniciar-los amb el marge de temps suficient perquè el procés es puga realitzar amb absoluta normalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà