Més de 80 xiquets del 2021 se sumen al Bosc de la Benvinguda de l’Eliana

Bosque Bienvenida 2021

Aquest dissabte en el barranc de Mandor

La sisena edició del Bosc de la Benvinguda reunirà aquest dissabte, 26 de novembre, a un total de 83 xiquets i xiquetes nascudes a l’Eliana el passat 2021 per a plantar el seu corresponent arbre senyalitzat amb el seu nom i data de naixement.

Enguany es plantaran per primera vegada lledoners, una espècie autòctona parent dels oms i que aportarà densa ombra, resistència a la contaminació, creixement ràpid i la bellesa de la seua fulla color verd clar. Tot això amb l’objectiu de recuperar i contribuir a crear progressivament un espai natural en zones fins ara degradades del Barranc de Mandor.

Aquesta iniciativa, posada en marxa l’any 2017, contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que busquen construir una societat més cívica, responsable i solidària.

L’alcalde, Salva Torrent, ha fet extensiva la invitació als familiars dels infants i a la resta de la ciutadania per a acostar-se a celebrar un matí emotiu d’arrelament i pertinença al municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà