L’Ajuntament promou un curs de monitor de temps lliure per a majors de 16 anys

Des d’avui i fins el proper 27 de gener és possible inscriure’s en aquest taller organitzat per l’àrea de Joventut de l’Eliana

El consistori de l’Eliana ha anunciat l’aprovació de les bases del curs de monitor de temps lliure, encaminat a l’atenció de xiquets i joves. Des d’avui i fins el proper 27 de gener és possible inscriure’s en aquest taller formatiu, organitzat des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de l’Eliana.

Un curs de monitor de temps lliure, en l’àmbit educatiu i per a un públic infantil i juvenil, és la nova proposta formativa de l’Ajuntament de l’Eliana. Els interessats a inscriure’s poden fer-ho acudint al Centre Sociocultural els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 13.30 hores. Hi ha 30 places disponibles i fa falta cobrir 9 places perquè el curs comence.

Al Centre Sociocultural de l’Eliana se’ls donarà als interessats tota la informació relativa a aquest curs, que serà impartit per una escola oficial que, al seu torn, permetrà als joves que finalitzen les classes teòriques i pràctiques obtenir un títol certificat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Aquest títol de l’IVAJ només es rebrà quan se certifique haver acabat amb la part teòrica i pràctica i després d’haver complert 18 anys). D’altra banda, només els qui hagen complert 16 anys en iniciar-se el curs podran formar part d’ell.

Les classes s’impartiran al Centre Soci Cultural, a partir de 3 de febrer. La part teòrica es perllongarà fins a maig amb una durada de 104 hores i s’impartiran divendres i dissabtes de 10 a 14 hores. Posteriorment, l’empresa que transmet els coneixements teòrics mitjançarà perquè els alumnes del curs puguen escometre la part pràctica als espais adequats.

Amb aquest títol, els joves podran exercir com a monitors d’educació i de temps lliure en campaments d’estiu, albergs, granges-escola, en centres cívics i escolars o en associacions de tipus infantil o juvenil.

El perfil de jove al que es dirigeixen és soci-comunitari, segons expliquen fonts consistorials, i la part teòrica i pràctica es perllonga durant 310 hores.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà