La Pobla de Vallbona signa un acord de patrocini amb Idai Nature i un crèdit de 3,5 milions d’euros per a inversions

L’Ajuntament de la Pobla firma un conveni per a la publicitat als espais esportius i dos crèdits, uns fons que serviran per fer millores al municipi

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha signat aquest dilluns un acord amb l’empresa Idai Nature perquè la mercantil es convertisca en un patrocinador que apareixerà en les instal·lacions esportives municipals més importants (el camp de futbol, el pavelló i el trinquet). Amb aquest conveni, i a canvi d’una quantitat econòmica, aquesta empresa es donarà a conéixer a diversos espais públics, mentre que l’Ajuntament poblà ja té decidit en què emprarà els diners que aporta Idai Nature.

Tal com explica l’edil d’Esports en el consistori , Iris Marco, “en el Consell de l’Esport ja es va plantejar la necessitat de dotar a les nostres instal·lacions esportives de desfibril·ladors amb els quals es puga donar resposta als casos de parada cardiorespiratòria”. En eixe mateix òrgan es va constatar que “era necessari instruir a, almenys, un representant de cada club que fa ús de les instal·lacions esportives municipals”.

Per a açò, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va decidir assumir el 80 per cent de les despeses que suposaven els cursos de formació, que s’impartiran en els pròxims mesos. “Teníem previst fer front a aqueixa inversió amb fons propis, però la signatura d’aquest acord ens permetrà cobrir aqueixa part, corresponent-li als clubs fer front al 20% restant”, conclou Marco.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha agraït a Vicente Ledó (president d’Idai Nature) la seua voluntat de formar part “no solament de l’activitat econòmica del municipi, sinó també del seu teixit social”. És important que les empreses no solament visualitzen el seu abast econòmic en establir-se en aquest municipi, sinó que “s’impliquen en activitats de tipus associatiu, cultural o esportiu”. “Estem molt contents amb el pas donat per aquesta mercantil i desitgem que siga el primer de molts altres exemples”, ha apuntat.

Signatura d’un crèdit de 3,5 milions

A més d’aquest conveni, a la jornada d’aquest dilluns també s’ha realitzat la signatura d’un crèdit que permet al consistori disposar de 3,4 milions d’euros per a efectuar inversions en diferents zones del municipi on és necessari millorar l’estat de carreteres, carrers i edificis públics. L’alcalde poblà ha explicat que aquest crèdit es desglossa en dos vessants: s’ha sol·licitat un crèdit de 2 milions amb una entitat bancària i un altre d’un milió i mig amb un altre banc. A aquesta xifra cal afegir la inversió que el mateix consistori ja tenia previst efectuar en diverses inversions, el què suposarà que la corporació municipal destinarà en 2018 més de 4,5 milions d’euros en millores del municipi.>

Per a Josep Vicent Garcia aquestes actuacions “són fruit de la reducció del deute municipal, que s’ha baixat de 9 milions a 3 en el termini que portem de legislatura, la qual cosa ens fa ser capaces d’encarar el futur amb capacitat per a endeutar-nos no en despeses corrents, sinó en inversions que són molt importants per als veïns i veïnes que resideixen en la nostra localitat”. A més, ha destacat que les millores “afectaran diversos espais de tota la localitat i és indubtable que era necessari escometre aqueixes obres ja, davant la falta de voluntat en anys previs”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà