Admeses totes les sol·licituds per al transport escolar a la Pobla

Un total de 378 sol·licituds han sigut admeses i començaran el trajecte el pròxim 11 de setembre

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha admés totes les sol·licituds que s’han realitzat per a l’ús del transport escolar de cara al pròxim curs escolar que donarà inici l’11 de setembre. En total s’han rebut un total de 378 sol·licituds per al transport escolar.

Les rutes per al transport d’alumnat, que començarà coincidint amb l’inici del curs escolar, comptarà amb nou rutes en total, tres de les quals tindran com a destí i eixida el CEIP Mas de Tous, mentre que altres sis tindran com a centre de referència l’IES La Vereda. A més, alhora que arranquen les classes en l’institut, es posarà en marxa la línia 6 del Pobla Bus, que connecta al centre educatiu amb diferents punts del municipi, i que ha estat parada durant les vacances estivals.

També la ruta Anem, d’acompanyament escolar, ha vist com totes les sol·licituds presentades han sigut admeses, per la qual cosa podran fer ús d’este servici un total de 39 persones de la Pobla de Vallbona, les quals estaran acompanyats tant a l’anada com a la volta de l’escola.

Una de les demandes per part de les monitores perquè es mantingueren durant este curs ha sigut la diferenciació per colors de les rutes que es duran a terme. D’esta manera, cadascun dels cinc grups, comptarà amb un color diferent per a facilitar l’accés als diferents punts de trobada.

Inici de matriculació en l’EPA

D’altra banda, des d’este mateix dimarts 5 de setembre es troba obert el termini de matriculació per als cursos de l’Escola d’Adults de la Pobla de Vallbona. La mateixa podrà realitzar-se fins al pròxim 7 de setembre de manera telemàtica, quedant disponible el 8 de setembre per a aquelles matricules que es vagen a realitzar de manera presencial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà