Llíria trasllada la Cavalcada de Reis al pavelló Pla de l’Arc

Reyes Magos

Llíria trasllada la Cavalcada de Reis al pavelló Pla de l’Arc

Davant l’empitjorament de la situació sanitària, l’Ajuntament de Llíria ha decidit reconvertir la cavalcada dels Reis Mags en un acte estàtic per a poder complir millor els protocols de prevenció enfront del covid i perquè els més xicotets puguen també mantindre la il·lusió d’aquest màgic dia.

D’aquesta manera, traslladarà la visita a la ciutat de Ses Majestats d’Orient dels carrers al pavelló Pla de l’Arc, en una decisió consensuada amb les parròquies participants amb l’objectiu que es planteja és poder regular els aforaments i evitar les aglomeracions que es podrien produir en la via pública.

La visita dels Reis Mags a la capital del Camp de Túria, que es realitzarà el 5 de gener a les 17 hores, estarà precedida de l’espectacle musical ‘Tribut a Shrek”. A l’entrada del pavelló, els xiquets podran entregar les seues cartes als patges reals que estaran acompanyats per personatges infantils d’animació.

Després de la representació, faran la seua aparició en l’escenari *Melchor, Gaspar i Baltasar, per a dirigir unes paraules a tot el públic.

Per a accedir al recinte s’haurà de complir amb una sèrie de normes per a garantir la seguretat de les persones assistents, com l’obligatorietat de l’ús de la màscara, la prohibició de menjar i beure durant l’acte i la presentació del passaport *covid per als majors de 12 anys.

El Consistori *edetano ha decidit suspendre alguns actes nadalencs previstos al carrer i s’ha cancel·lat l’actuació del Grup de Danses El Tossal del 26 de desembre i la festa infantil “La Fàbrica dels Reis Mags” del 2 de gener.

L’Ajuntament de Llíria ha fet una crida a través d’un comunicat a la ciutadania a actuar amb prudència durant aquests dies nadalencs.

És necessari prendre totes les mesures de prevenció possibles, com l’ús de la màscara, la higiene de mans, mantindre la distància de seguretat, maximitzar la ventilació en els espais tancats, minimitzar els contactes en la mesura que siga possible i no eixir de casa si tenim símptomes. A més, insisteix en la importància de la vacunació com la millor mesura de prevenció enfront del covid, per a aquelles persones que no ho han fet encara.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà