Les obres del nou col·legi de Loriguilla es reprenen després de l’aturada

colegio loriguilla

L’equip de govern apunta a un 40% de sobrecost

L’Ajuntament de Loriguilla ha rebut hui la visita dels nous tècnics encarregats d’executar la construcció del nopu col·legi Mozart. La cap d’obra Raquel Aranda i el seu encarregat s’han reunit amb els responsables municipals després que s’hagen représ les obres després de l’aturada.

Els pròxims passos inclouran el tancament de façanes, portar aigües fora, imper-meabilización de cobertes i col·locació de baixants. Ara mateix estan fent apilament del material i contractant obra de paleta, de manera que es preveu un treball escalonat al llarg de les pròximes setmanes.

Els representants municipals s’han reunit també amb la comunitat educativa, pares, mares i professorat per a explicar-los amb l’arquitecta municipal, Clara Vento, el director del projecte, Paco Miravete, i el secretari interventor de l’Ajuntament, Miguel Nieto, la problemática que el nou equip de govern es va trobar amb el col·legi, així co-mo les solucions que s’han anat plantejant i estudiant al llarg d’aquests mesos en què el propi consistori, Conselleria, empresa redactora del proyecto i constructora han treballat de manera conjunta.

La reunió s’ha anat postergant en el temps fins a tindre clar l’origen del problema i la seua solució més factible.

S’ha tractat de resoldre alguns dubtes plantejats per la comunitat educativa, sobretot aquelles referides a l’esmena del problema pressupostari a tenor del 40% de sobre cost que plantejava en un inici l’empresa adjudicatària de les obres, el marc jurídic de la solució, els terminis per a la finalització de les obres o els minvaments en el projecte inicial que cal assumir per a tindre el col·legi finalment construït.

Davant el panorama de rescindir el contracte i posposar l’edificació, s’ha proposat una solució intermèdia en la qual el poble no haja de sufragar els esmentats sobre costos amb diners públics i que permeta finalitzar l’obra al més prompte possible, i així s’ha traslladat a la comunitat educativa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà