Olocau obri el pàrquing públic ‘El Llavaor’ per a 28 cotxes

aparcamiento olocau

En els terrenys de l’antiga granja

El nou pàrquin municipal ‘El Llavaor’ d’Olocau, situat en els terrenys de l’antiga granja i el magatzem annex del carrer L’Horta, està obert des de el passat cap de setmana després de la finalització de les obres.

Aquesta instal·lació consta de 28 places per a cotxes -dos d’elles per a persones amb discapacitat-, un lloc reservat per a la Policia Local i espai per a motocicletes.

L’actuació, que ha tingut un cost de 133.000 euros finançats amb fons de l’Ajuntament, ha consistit en l’adquisició de la parcel·la, l’eliminació de l’amiant de les estructures, l’enderrocament de les mateixes i l’adequació del terreny.

Respecte a aquests últims treballs, s’ha dut a terme la regularització i l’anivellat de la parcel·la, l’asfaltat, la reparació i reconstrucció dels murs perimetrals, la col·locació d’una barana, el pintat del paviment per a la senyalització de les places i la plantació d’arbres en el talús.

Segons ha afirmat l’alcalde, Antonio Ropero, amb la finalització d’aquest pàrquing, “continuem complint objectius per a aconseguir una reordenació del trànsit als nostres carrers que faça d’Olocau un poble que promoga els desplaçaments a peu o amb bicicleta oferint al mateix temps alternatives per a aparcar els vehicles”.

En aquest sentit, ha posat com a exemples “altres projectes d’aquest tipus impulsats per la Corporació Municipal, com el pàrquing del Puntal dels Llops o el que s’ubicarà on està actualment el col·legi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà