Olocau i la Generalitat enforteixen la seua col·laboració en matèria cultural 

antonio ropero

L’alcalde manté una reunió amb el director general de Cultura 

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, s’ha reunit en el Monestir de Sant Miquel dels Reis amb el director general de Cultura, Sergio Arlandis, ambl’objectiu de dialogar sobre projectes de col·laboració institucional en matèria cultural. 

En la trobada, hi ha hagut temps per a intercanviar impressions sobre el paper que la Generalitat i l’Ajuntament d’Olocau poden desenvolupar conjuntament per a impulsar activitats i esdeveniments en els pròxims mesos.

Així mateix, Ropero ha formulat diferents sol·licituds per a promoure noves iniciatives culturals a Olocau que Arlandis s’ha compromés a prendre en consideració per a la seua futura posada en funcionament. 

El primer edil ha qualificat la reunió de “molt productiva”, ja que, en les seues paraules, “el director general m’ha transmés una gran predisposició i interés per les propostes que li he plantejat”. “Olocau és un municipi de referència a nivell comarcal en el panorama cultural i hui hem fet un nou pas per a continuar creixent en este àmbit”, ha assegurat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà