Compromís per Riba-roja celebrarà primàries tancades a la militància

compromis ribarroja

Iniciativa lamenta la falta de resposta de Més Compromís

Iniciativa-Riba-roja ha acordat per unanimitat celebrar primàries tancades a la militància després de mesos sense resposta per part de Més Compromís a la proposta de consens elevada inicialment.

L’assemblea local d’Iniciativa, que suposa el 78% del col·lectiu local de Compromís, va decidir realitzar primàries tancades a la militància, tal com marca el reglament de primàries de compromís, explica el comunicat de la formació política.

Com es va donar compte a l’assemblea i s’ha mantes tot aquest temps, al mes d’octubre, l’executiva d’Iniciativa va fer arribar una proposta formal de consens “molt generosa als companys de coalició per a ser validada per l’assemblea local de Compromís i complir així amb el calendari marcat pel reglament de primàries de Compromís”.

Tal com va explicar a l’assemblea la portaveu d’Iniciativa-Compromís per Riba-roja, Judith Domènech, “aquesta proposta volia deixar enrere les desavinences del passat, tenint en compte totes les sensibilitats de la formació local i teixir un nou projecte des de la integració, la igualtat i en pro d’una bona convivència del col·lectiu, mirant cap al futur del partit, del projecte polític i del poble; fins i tot amb la intenció de resoldre també els problemes orgànics del col·lectiu”.

De fet, aquesta proposta va ser valorada per tots els partits que conformen la direcció de la coalició Compromís i així va ser explicat a l’assemblea local. “Lamentablement no es va rebre mai resposta a aquesta proposta per part de l’antic Bloc de Riba-roja. Així doncs, aplegat el mes de gener, i tenint en compte el que marca el reglament de primàries de Compromís, l’assemblea d’Iniciativa va decidir per unanimitat que passarien a produir-se primàries tancades a la militància, en el règim especial i extraordinari, amb un calendari diferent de l’establert per a la resta de primàries”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà