23J: Riba-roja condiciona tres locals electorals per a evitar les altes temperatures

elecciones ribaroja

Traslladen la zona de votació a espais amb aires condicionats

L’Ajuntament de Riba-roja ha condicionat tres dels col·legis electorals que s’utilitzaran el 23J en previsió de les altes temperatures.

El govern local ha traslladat les àrees de votació a altres espais en els quals es puguen mantindre temperatures més agradables durant la jornada electoral.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa un pla per a condicionar tres dels col·legis on estan previstos celebrar les eleccions generals del pròxim diumenge de manera que en el seu interior no s’aconseguisquen temperatures elevades i es puga mantindre un ambient agradable. En total, es tracta de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), el col·legi Eres Altes i de l’Institut Pla de Nadal.

En el cas del col·legi Eres Altes s’ha procedit a traslladar les quatre meses electorals disposades actualment en el menjador del centre educatiu a dues aules existents en les pròpies instal·lacions que estan dotades d’aire condicionat. D’aquesta manera, s’evitaran les altes temperatures que es registren durant el període estival per altres espais millor condicionats per als electors.

La planta baixa de l’ADL) on té lloc, habitualment, la votació s’ha substituït per la sala d’actes situada en el primer pis dotat d’un sistema d’aire condicionat i a l’àrea del qual es podrà accedir a través d’un ascensor.

Finalment, l’IES del Pla de Nadal s’ha millorat per a adaptar-ho a la jornada electoral, el pavelló esportiu del qual on s’exerceix el dret al vot de manera habitual s’ha suprimit i, en el seu lloc, s’ha disposat l’àrea de la cafeteria existent a l’interior del centre i que permetrà dur a terme una jornada electoral sense cap contratemps quant als registres de temperatures.

A més, el consistori ha dotat a l’àrea de votació amb tres màquines d’aire condicionat per a fer més suportable la jornada a l’interior de l’institut.

L’alcalde Robert Raga ha subratllat “la bona faena que s’ha dut a terme durant les últimes setmanes per part dels empleats municipals en coordinació amb els equips directius dels centres educatius per condicionar els col·legis electorals davant les elevades temperatures que estan previstes registrar diumenge que ve i, d’aquesta manera, es podrà fer més suportable la jornada”.

El cens electoral de Riba-roja està distribuït en nou col·legis electorals distribuïts en el nucli urbà i les àrees residencials i està conformat per 27 meses electorals.

Els col·legis on es podrà exercir el dret al vot són l’Auditori, el Centre Social, el Mercat, l’ADL, l’IES Pla de Nadal, el CEIP Eres Altes, el Centre Social de la Reva, un centre públic de la urbanització Masia de Traver i el col·legi Entrenaranjos.












Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà