Serra instal·la 46 plaques solars al col·legi Sant Josep

placas solares serrra

Amb una inversió de 30.000 euros del pla Reacciona de la Diputació

L’Ajuntament de Serra ha instal·lat 46 plaques solars fotovoltaiques sobre la coberta del col·legi públic Sant Josep que ja estan produint electricitat i servirà per a abastir de llum el centre escolar.

“Apostem per les energies netes i renovables al nostre poble. És una prioritat continuar apostant per la transició energética que ja vam començar amb la planta de pèl·lets que abasteix les calderes de calefacció dels col·legi i altres edifcis municipals com l’ajuntament, centre metge i escoleta infantil municipal” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

Amb una inversió de 30.000 euros del pla Reacciona de la Diputació de València s’han instal·lat 46 plaques solars fotovoltaiques que produeixen 20 kw d’energia elèctrica.

Aquesta primera planta fotovoltaica també permetrà que l’energia produïda i que no s’aprofite al col·legi es puga compensar amb l’energia que es consumeix en altres instal·lacions municipals.

La instal·lació, per tant, tindrà un doble benefici ja que a més de abastir d’energia eléctrica al CEIP Sant Josep, permetrà una rebaixa de la factura de la llum en altres edificis municipals.

Aquesta primera fase d’instal·lació s’anirà complementant en diferents anys fins a completar un projecte que pretén produir 200 kw i que també s’instal·laran a la resta de cobertes del col·legi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà