Comencen les obres d’ampliació del centre mèdic de Serra

centro medico serra

Es creen dos noves consultes, una per a atenció médica i l’altra per a infermeria

L’Ajuntament de Serra ha iniciat les obres d’ampliació del centre mèdic per comptar amb una consulta més a conseqüència de l’augment del personal sanitari: un facultatiu i un infermer. D’aquesta manera, l’espai dedicat a l’atenció dels usuaris augmentarà considerablement.

L’ampliació és possible gràcies al canvi d’ubicació de la seu de Protecció Civil que passa a la dependència contigua i l’enderrocament de la consulta que fins ara usava el metge de família.

Amb la remodelació es creen dos noves consultes, una per a atenció médica i l’altra per a infermeria,  i una ampliació de la zona d’espera per als pacients.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón, “realitzem esta inversió per millorar l’atenció de totes i tots. Ampliem les consultes perquè les persones usuàries tinguen un servei millor i de qualitat.”

Les obres amb una inversió de vora 35.000 € que assumeix el consistori començaren ahir i s’executaran durant 4 setmanes. En principi, està previst que per a principis del mes de març les dos noves consultes estiguen en funcionament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà