Vilamarxant comença el servei extraordinari de recollida de residus per Falles

Es col·locaran contenidors addicionals a la zona dels casals fallers

L’Ajuntament de Vilamarxant posarà en marxa, a partir d’este cap de setmana, el servei especial de recollida de residus i neteja amb motiu de les festes falleres. L’oferirà l’empresa adjudicatària de la gestió, TETMA, segons consta en el contracte que es va formalitzar amb ella.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha recordat que este diumenge, 25 de febrer, tindran lloc les paelles de la Falla Pensat i Fet, i per assegurar que les i els assistents tinguen facilitats per mantindre net l’espai on es desenvoluparà l’acte, es col·locaran quatre contenidors al carrer Judea, en el creuament amb el carrer València. A més, hi haurà un servei extraordinari de recollida de residus.

Este dispositiu anirà ampliant-se als altres dos casals fallers els dies 3 i 4 de març, dia de la Crida, de la nit de música al carrer i de les paelles de les falles el Colp i el Pilar; i continuarà del 12 al 20 de març. Així, per a la Falla el Colp es col·locaran quatre contenidors addicionals al carrer Villarroya; mentre que hi haurà dos contenidors extra per a la Falla el Pilar, al carrer Quart de Poblet.

A banda dels contenidors, també hi haurà un servei especial de neteja viària el dia 11 de març, quan tindrà lloc el Tren Faller. En finalitzar l’acte, es netejaran els carrers del recorregut: Rodanes, carretera Riba-roja de Túria, Carrer Pedralba, CV-50, carrers Era Alta, Sant Jaume, Sant Blai, Sant Miquel i els seus voltants.

A més el dimarts 20 de març, després de la Cremà, es realitzarà una neteja amb aigua a pressió (‘baldeo’) pels carrers on estan ubicats els tres casals fallers de les comissions del municipi.

Des de l’Ajuntament de Vilamarxant s’intenta, com cada any, aportar els serveis necessaris perquè el municipi es mantinga net durant estes celebracions. També es demana als veïns i veïnes un comportament responsable amb els residus, per la qual cosa es faciliten contenidors addicionals a les zones de major activitat i afluència de públic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà